12 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας...


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και εφέτος η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας,την Κυριακή (11-2-2018) στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου "ΚΤΗΜΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ",παρουσία του συνόλου των μελών και φίλων του Συνδέσμου μας, με το γλέντι να κρατάει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και  Τίμησαν με την παρουσία τους οι:
1).Οι πρώην Αντιπεριφερειάρχες κ. ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ Χρήστος και ΠΑΙΔΗΣ Αθανάσιος,ως εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ Κων/νου.
2). Ο Γενικός Αστυν.Δ/ντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστυνομίας κ.ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης.
3).  Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ν.Λάρισας,Ταξίαρχος κ.ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Βασίλειος.
4). Ο Πρόεδρος του τοπικού Παρ/τος της Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α), και Διοικητής του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών,Αστυνόμος Β΄κ.Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ.
5). Ο πρόεδρος της ΄Ενωσης Αξ/κών Αστυνομίας Θεσσαλίας, Αστυν.Υποδ/ντής κ.Αγάπιος ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
6). Εκ μέρους του Προέδρου της ΄Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας κ.ΝΤΑΒΟΥΡΑ Αθανασίου,ο  Αντιπρόεδρος κ.Θελούρας Ιωάννης και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Ζίκος Χρήστος.
7). Ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Τρικάλων,κ.ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ιωάννης.
8).Ο Πρόεδρος της 'Ενωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καρδίτσας κ.ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΑΣ Θωμάς.
9). Εκ μέρους του Πρόεδρου της ΄Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) κ.ΛΙΟΥΤΑ Κων/νου, ο κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος και
10). Ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου μας κ.ΓΟΥΛΑΣ Δημοσθένης.
- Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον απόστρατο Αστυνομικό και μέλος του Συνδέσμου μας,Αιδεσιμότατο π. Κωνσταντίνο ΦΡΕΤΣΙΟ.
- Ευχαριστούμε θερμά τον τραγουδιστή Νίκο ΜΠΑΟ,ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη να τραγουδήσει αφιλοκερδώς, δίνοντας με την εξαίρετη φωνή του ιδιαίτερη νότα και κέφι στην εκδήλωσή μας.


- Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Θεόδωρος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους,λέγοντας τα εξής:
  • Εκλεκτοί προσκεκλημένοι.
  • Φίλες και φίλοι του Συνδέσμου.
  • Αγαπητά μέλη. 
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας στην ετήσια χοροεσπερίδα και την κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου.
Ευχόμαστε το 2018 να χαρίζει σε όλους υγεία, ατομική και οικογενειακή, Καλοτυχία, Αισιοδοξία,Ειρήνη και Ασφάλεια. 
Οι οιωνοί δεν είναι καλοί.Τα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από την πατρίδα γίνονται πιο πυκνά (οικονομική ασφυξία, μεταναστευτικές ροές,εξωτερικοί κίνδυνοι κλπ).
Εμείς, που ορκισθήκαμε πίστη στην πατρίδα, πρέπει να μείνουμε όρθιοι περισσότερο από τους άλλους ΄Ελληνες, σε πείσμα των καιρών και να δηλώσουμε σε όσους επιχειρούν να υποδουλώσουν δια της οικονομικής οδού,αλλά και να χειραγωγήσουν την συνείδησή μας,ότι ΔΕΝ προτιθέμεθα να θυσιάσουμε τους εαυτούς μας, ούτε βεβαίως το μέλλον των επόμενων γενεών, για να σωθούν οι Τραπεζίτες Πολιτικοί κάθε εθνικότητας και πολλοί άλλοι!

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παίξει στην πλάτη μας κανένας γεωπολιτικοοικονομικό σκάκι...

Ανταμώσαμε σήμερα για γλέντι και χορό, που είναι το αλάτι της ζωής και διαχρονικό αντίδοτο σε κάθε δυσκολία!

΄Ας γεμίσουμε τις ...μπαταρίες μας, για να διδάξουμε σ΄όσους μας επιβουλεύονται ότι δεν μπορούν να μας υποτάξουν ακόμη κι αν μας αφήσουν όλους ...άφραγκους!!...







\


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.