16 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Α.Σ.Α) Αρωγός του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α...

Η Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Α.Σ.Α), όπως και σχεδόν όλοι οι Φορείς εργαζομένων και Συνταξιούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, είναι κοντά στον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (ΑΞ.Ι.Α) από τη πρώτη στιγμή και συνεχίζει δυναμικά. 

Για το σκοπό αυτό:
➨Έχει συγκροτήσει Ειδική Επιτροπή, με αντικείμενο θέματα συνταξιοδοτικά Αποστράτων γυναικών και το θέμα των Συντάξεων Χηρείας και των προβλημάτων που ανέκυψαν από το άρθρο 12 του Ν.4387/16, αποτελούμενη από τους:

(1). ΜΠΕΤΤΑ Δημήτριο, Υποστράτηγο ε.α., Α΄ αντιπρόεδρο του Δ.Σ.της Π.Ο.Α.Σ.Α. και Πρόεδρο της Επιτροπής θεμάτων γυναικών. 

(2). ΤΕΝΤΕ Παναγιώτα Ταξίαρχο ε.α., μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Α.Σ.Α., 

(3). ΠΑΠΟΥΤΣΗ Κωνσταντίνο, Υποστράτηγο ε.α., μέλος του Δ.Σ.της Π.Ο.Α.Σ.Α. και Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Ν. Χαλκιδικής και 

(4). ΔΙΒΑΝΗ Βασίλειο, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής & ΕΛ.ΑΣ.Ν. Λάρισας. 

➨  Κάλεσε τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (ΑΞ.Ι.Α) να παραβρεθεί και να πάρει το λόγο στις συσκέψεις της Π.Ο.Α.Σ.Α., που θα γίνουν στις 11 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 13 Οκτωβρίου στη Λέσβο και στις 4-5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο.

➨ Ανέλαβε πρωτοβουλία μέσω του Γ.Γ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. Αντιστρατήγου ε.α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗ Οδυσσέα, με μέλη του Συλλόγου (ΑΞ.Ι.Α) να συναντήσουν τα λοιπά Ταμεία Επικουρικής Ασφάλισης, προκειμένου να ενεργήσουν και αυτά στο πνεύμα των Μ..ΤΣ, Μ.Τ.Ν. και Μ.Τ.Α. (Χορήγηση Μερισμάτων με την Προσωρινή Πράξη Συνταξιοδότησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.