27 Μαρτίου 2017

Πραγματοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής & ΕΛ.ΑΣ.Ν.Λάρισας...


     Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27-03-2017) και ώρα 10.00 έως 12.00΄στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής & ΕΛ.ΑΣ. Ν. Λάρισας.

     Συζητήθηκε ο Ισολογισμός-Απολογισμός-Προϋπολογισμός
     
    Εγκρίθηκε από το Σώμα ΟΜΟΦΩΝΑ  και απάλλαξε το Δ.Σ.και την Εξελεγκτική Επιτροπή από κάθε ευθύνη.

 
    Στη συνέχεια συζητήθηκαν συνταξιοδοτικά θέματα και αναπτύχθηκε το διεκδικητικό πλαίσιο επιστροφής παράνομων εισφορών Υγειονομικής Περίθαλψης-Εισφορών Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Α.Σ)-Καταβολή του υπολοίπου 50% των παράνομων μειώσεων.

    Συζητήθηκαν οι στόχοι του Συνδέσμου, όπως η τροποποίηση του Νόμου για τις χήρες κάτω των 55 ετών, η ίδρυση Ταμείου Ενιαίου Ασφαλιστικού Φορέα όπλων & Σωμάτων, η επέκταση του Νόμου για τον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής σ΄όσους δεν έχουν ενταχθεί και να ισχύσει εφ΄όρου ζωής. 

    Πριν από την έναρξη των εργασιών η Αστυνόμος Β΄ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ Μαρίας της Γεν. Αστυν. Δ/νσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ψυχολόγος, παρουσίασε πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης, που υλοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.(ΕΔΩ) και καλύπτει όποιες ανάγκες υποστήριξης υπάρχουν στον χώρο των Αποστράτων.


   Ο Σύνδεσμός μας ευχαριστεί τον Δήμο Λαρισαίων και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.ΑΡΑΠΚΟΥΛΕ Δέσποινα, για την παραχώρηση του χώρου, την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία.

    Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που προσήλθαν και παρακολούθησαν τις εργασίες.-

    Για να δείτε τον απολογισμό πεπραγμένων,κάντε κλικ εδώ: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.