27 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Συντονιστικού Αποστράτων με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

                                                                                        27 Φεβρουαρίου 2013
Α N A K O I N Ω Σ Η 14/2013
1.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων επισκέφθηκε την 26-02-2013 τον Αρχηγό του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένο στο Γραφείο του στην Βουλή, στο πλαίσιο των επαφών με τους Αρχηγούς των Κομμάτων, που ξεκίνησε το Συντονιστικό Συμβούλιο. 2.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο του ανέπτυξε τα οικονομικά προβλήματα που έχουν τα εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α., συνεπεία των συνεχών και άδικων περικοπών, που επεκτείνονται και την περίοδο 2014-2016, για τα οποία ο κος Καμμένος ήταν ενήμερος. 3.- Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας. 4.- Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κος Καμμένος διαβεβαίωσε το Συντονιστικό Συμβούλιο ότι στηρίζει τα αιτήματα των αποστράτων και έμπρακτα με την κατάθεση ερωτήσεων και επερωτήσεων στην Βουλή.......>> Παράλληλα μας πρότεινε να ετοιμάσουμε σχέδια τροποποιήσεων νόμων που μας αδικούν, τα οποία να προωθήσουμε σε όλους τους Βουλευτές του Κοινοβουλίου προκειμένου να τα υπογράψουν ονομαστικά, ώστε να αποδείξουν έμπρακτα ο καθένας την θέση του, έναντι των ζωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας. 
O Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ             Ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Ν                                Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α 
 και Συντονιστικού             Αντι/ρχος ε.α.Σπ.Περβαινάς Π.Ν          Αντιπτ/ρχος (Ι) Π.Α.Κων. Ιατρίδης
 Αντ/γος ε.α Παντ.Μαυροδόπουλος ε.α.

ΣΧΟΛΙΟ: Το κόλπο των ερωτήσεων και επερωτήσεων είναι γνωστό. Η πρόταση για να ετοιμάσουμε εμείς σχέδια τροποποιήσεων νόμου είναι για .....υπεκφυγή.
Ας Θυμηθούμε ότι μέχρι [33] βουλευτές της Ν.Δ –όπως κι άλλοι βουλευτές από άλλα κόμματα- έκαναν ερώτηση στη Βουλή για τις διπλές περικοπές στις συντάξεις μας. Είμαστε σίγουροι επίσης ότι ενημερωθήκατε ότι στις 18 Φεβρουαρίου 2013 κανείς από αυτούς δεν αρνήθηκε να ψηφίσει για 2η φορά τις διπλές περικοπές στις συντάξεις μας. Αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζετε είναι ότι ο εισηγητής αυτής της επικαιροποίησης του ΜΠΔΣ 2013 -2016 ήταν ένας από τους 33 βουλευτές, ο οποίος μάλιστα έχει στο πολιτικό του γραφείο απόστρατο συνάδελφο. Δείτε κατωτέρω τους 33 βουλευτές,ένας εκ των οποίων είναι o εισηγητής; Βογιατζής Παύλος, Λέσβου - Βλαχογιάννης Ηλίας, Τρικάλων – Γεωργιάδης Σπυρίδων - Άδωνις, Β’ Αθηνών – Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, Α’ Θεσσαλονίκης – Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος, Έβρος – Καραμανλή Άννα, Β’ Αθηνών – Καράμπελας Ιωάννης, Βοιωτίας – Καρανάσιος Ευθύμιος, Χαλκιδικής – Κέλλας Χρήστος, Λάρισα – Κόνσολας Εμμανουήλ, Δωδεκανήσου – Κοντογεώργος Κωνσταντίνος, Ευρυτανίας – Κοντός Αλέξανδρος, Ξάνθης – Κουτσούμπας Ανδρέας, Βοιωτίας – Κοψαχείλης Τιμολέων, Γρεβενών – Κυριαζίδης Δημήτριος, Δράμα – Λεονταρίδης Θεόφιλος, Σερρών – Μακρή Ελένη, Φθιώτιδας – Μάνη-Παπαδημητρίου Άννα, Πιερίας – Μαρίνος Ανδρέας, Ηλείας – Μπατσαρά Γεωργία, Ημαθίας – Μπέζας Αντώνιος, Θεσπρωτίας – Νεράντζης Αναστάσιος, Β’ Πειραιώς – Νταβλούρος Αθανάσιος, Αχαΐας – Παπακώστα-Σιδηροπούλου Αικατερίνη, Β’ Αθηνών – Πασχαλίδης Ιωάννης, Καβάλας – Σαμπαζιώτης Δημήτρης, Μαγνησίας – Σκόνδρα Ασημίνα, Καρδίτσας – Σκρέκας Κωνσταντίνος, Τρικάλων – Σολδάτος Θεόδωρος, Λευκάδος – Στύλιος Γεώργιος, Άρτα – Ταμήλος Μιχαήλ, Τρικάλων – Τζαμτζής Ιορδάνης (Δάνης), Πέλλας – Χριστογιάννης Δημήτριος Πιερίας. Πρέπει να το καλάβουμε όλοι μας: Οι ερωτήσεις και οι επερωτήσεις στη Βουλή είναι σαν να μας λένε κατά κάποιο τρόπο, «κοιτάξτε εμείς ……ενδιαφερόμαστε εσάς». Όποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί μας, πετάει και κι από μια ερώτηση στη Βουλή. ΄Ετσι για το θεαθήναι!!!! Ο συντάκτης όμως είναι πάντα ο ίδιος. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!!!

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ
    ΧΥΜΑ,ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.